FINE LINES

Fine lines is een laagdrempelig naschools programma voor middelbare scholieren, om hun schrijverschap (in alle vormen) een plek voor ontwikkeling en een podium te bieden. Het project is ontwikkeld door docenten Kim Lee Wong en Brohlin Coumans en wordt financieel en redactioneel ondersteund door het LCL.

 

Fine lines 2023

 

FINE LINES 2E EDITIE.  Op 31 MAART start de tweede editie van Fine Lines. Tijdens 8 wekelijkse workshops wordt het schrijverschap van de deelnemers ontwikkeld en op za 24 JUNI wordt hen tijdens de Cultuurnacht Roermond (20.30 uur) een podium geboden in de Bibliotheek. Waarbij tevens de NIEUWE BUNDEL Fine Lines wordt gepresenteerd. De disciplines zijn weer: Poëzie, Proza, Rap en Songwriting.

De workshops vinden plaats in de scholengemeenschap Wings Niekée in Roermond.

Fine Lines 2022

Op 8 juni 2022 is het zover. Dan vindt de presentatie en afsluiting plaats van dit naschools programma voor middelbare scholieren, om hun schrijverschap (in alle vormen) een plek voor ontwikkeling en een podium te bieden. Het project is ontwikkeld door Kim Lee Wong en Brohlin Coumans, ondersteund door het LCL.

Na zes lesblokken, inclusief de creatieve ondersteuning van gastdocenten, presenteren de deelnemers hun eindproductie in de categorieën RAP, POËZIE, PROZA en SONGWRITING. Dit vindt plaats in WINGS NIEKÉE te Roermond.

Hierbij een foto van de docenten en de enthousiaste deelnemers.

En onder de foto een filmverslag van het traject van lesblokken naar de dag van de presentatie.

Verder een aftermovie van de presentatie met publiek plus de bundel met teksten van de Eerste Editie (2022).

Bundel Fine Lines met teksten van de Eerste Editie (2022)