Boek(et)je poëzie

Diverse dichters

Een fleurig boeket gedichten van Limburgse bodem. Uitgegeven ter gelegenheid van het gezamenlijke project ‘Private poetry’ van de Floriade en het LCL. In een intieme setting in het Gedichtenbos van de Floriade kregen bezoekers t/m 7 oktober 2012 de kans om in alle rust en eenzaamheid te genieten van poëzie van eigen bodem. Vormgever Daan de Haan ontwierp hiervoor zes eenpersoons ‘grensposthuisjes’ waarin gedichten te beluisteren zijn van de volgende Limburgse dichters: Bertus Aafjes, Frans Budé, Emma Crebolder, Cor Deneer, Paul Haimon, Jan Hanlo, Leo Herberghs, Rouke van der Hoek, Sasja Jansen, Pierre Kemp, Wiel Kusters en Miel Vanstreels. In dit boekje staan alle gedichten met daarbij kleurrijke illustraties van de wachtposthuisjes.

Letterkundig Centrum Limburg