Tussen zon en maan - Hommages aan Jo Peters (1937-2001)

Balkt, H.H. ter e.a.

Deze bundel, die als hommage aan Jo Peters van uitgeverij Herik te Landgraaf in april 2002 uitgegeven werd, bevat bijdragen van dichters die publiceerden in diens vermaarde Zwarte Reeks. De titel is ontleend aan het gedicht van Stefaan van den Bremt. Het boekje stond onder redactie van Frans Budé, Jacques Graus (eindredactie) en Wiel Kusters.

Op uitnodiging van het Letterkundig Centrum Limburg schreven de volgende dichters een gedicht voor Jo Peters, die op 5 augustus 2001 overleed: H.H. ter Balkt, Benno Barnard, J. Bernlef, Huub Beurskens, Rein Bloem, Stefaan van den Bremt, Frans Budé, Remco Campert, Emma Crebolder, Maria van Daalen, Kreek Daey Ouwens, Eva Gerlach, Leo Herberghs, Paul Hermans, Rouke van der Hoek, Lucas Hüsgen, Manuel Kneepkens, Hester Knibbe, Rutger Kopland, Gerrit Kouwenaar, Wiel Kusters, Latricia Lasoen, Joke van Leeuwen, J.W. Oerlemans, Rene Puthaar, Georgine Sanders, Nicolette Smabers, Erik Spinoy, Toon Tellegen, Laurens Vancrevel, Eddy van Vliet, Jacq Vogelaar, Leo Vroman, Hans van de Waarsenburg.