PRESENTATIE EN AFSLUITING NASCHOOLS PROGRAMMA FINE LINES

IN NIEKEE TE ROERMOND

Fine Lines

 

Op 8 juni 2022 is het zover. Dan vindt de presentatie en afsluiting plaats van dit naschools programma voor middelbare scholieren, om hun schrijverschap (in alle vormen) een plek voor ontwikkeling en een podium te bieden. Het project is ontwikkeld door de docenten Kim Lee Wong en Brohlin Coumans van NIEKEE, ondersteund door het LCL.

Na zes lesblokken, inclusief de creatieve ondersteuning van gastdocenten, presenteren de deelnemers hun eindproductie in de categorieën RAP, POËZIE, PROZA en SONGWRITING. Dit vindt eveneens plaats in NIEKEE te Roermond.

Hierbij een foto van de docenten en de enthousiaste deelnemers.

En onder de foto een filmverslag van het traject van lesblokken naar de dag van de presentatie.

Verder een aftermovie van de presentatie met publiek plus de bundel met teksten van de Eerste Editie (2022).

Bundel Fine Lines met teksten van de Eerste Editie (2022)